POLICIES & PROCEDURES

POLICIES & PROCEDURES

Vår filosofi hos Duke & Duchess er å tilby en stressfri positiv opplevelse for kjæledyret ditt. Din hunds sikkerhet er vår første prioritet. Vi utfører ingen form for grooming prosedyrer som kan påføre smerte, og vi er opptatt av å holde stressnivået under behandlingen lavest mulig.

 

Vi anbefaler kunden om å informere oss om eventuelle medisinske, fysiske, emosjonelle problemer, allergier, følsomhet eller eksisterende forhold.

 

Sikkerhet til enhver tid:

Sikkerheten til kjæledyret ditt og våre ansatte er svært viktig.

Av den grunn tillater vi ikke at eier oppholder seg I grooming-området. Da vi behandler flere hunder samtidig, kan dette være veldig stressende for noen kjæledyr. Vi jobber med skarpt verktøy og er opptatt av å unngå skader.

 

 

Spa time:

For at vi skal kunne stelle hunden din på en profesjonell måte, er høy kvalitet noe vi er opptatt av. Våre kjæledyr reagerer forskjellig og vi tar den tiden det trengs for at de skal føle seg trygge. En behandling kan vare fra 2-4 timer. Ring gjerne å sjekk om hunden er ferdig, før dere kommer og henter. Vi kontakter dere ca 20 minutter før din hund er klar .

 

 

Husk at under en behandling er det viktig at vi får hundens fulle oppmerksomhet for et best mulig resultat. Vent derfor med å henvende dere til hunden deres til vi behandlingen er over.

 

 

Husk å være presis til din avtale. Ved forsinkelse vennligst ta kontakt snarest. Da har vi mulighet til å avgjøre om timen fortsatt kan brukes , eller om vi må finne en ny tid. Dette på grunn av andre avtaler.

 

Kanselleringer:

Hvis du trenger å avlyse eller endre en avtale, vennligst gi oss beskjed ved å ringe 90609131 eller ved å sende en sms minst 24 timer før avtaletiden din. Det er også mulight å kansellere timen online.

Vi har dessverre kunder som ikke møte opp både én og to og tre ganger til avtalt tid uten å avbestille. Hvis ikke vi får beskjed 24 timer før sender vi en faktura til kunden med ett gebyr på 50% av prisen behandlingen ville ha kostet. Om du ikke møter opp til avtlate timen uten å avbestille sender vi en faktura på hele beløpet.

 

 

Prisene kan variere avhengig av omstendighetene. Ved mye floker, evt. aggresjon hvor jobben blir mer omfattende, beregnes kr. 500,- per time I tillegg.

 

 

Viktig:

Det er hundeeiers juridiske ansvar å informere hundefrisøren om hunden tidligere har bitt noen tidligere I en behandlingssituasjon. Som eier kan du holdes ansvarlig for eventuelle skader som oppstår som følge av manglende informasjon. Hvis en hund blir veldig aggressiv eller stresset mens han blir stelt, vil eieren bli kontaktet og bedt om å være til stede under behandlingen. Om hunden fortsetter å være aggressiv eller sterkt stresset, vil avtalen bli avsluttet.

 

 

Vi forbeholder oss retten til å avslutte en behandling om dette er nødvendig.

Vi ber om at kjæledyret er oppdatert på alle vaksiner som er oppnådd i Norge.

 

Det er alltid en sjelden muligheten for at en ulykke kan oppstå.

Skulle hunden din bli syk eller skadet under en behandling tar vi kontakt med eier snarest mulig. Ved helt prekære tilfeller vil vi kontakte vetrinær. Utgifter til vetrinær vil tilfalle kunden.

 

 

For ditt kjæledyrs sikkerhet, vennligst ta med hunden din inn og ut av salongen i bånd. Dette vil bidra til at hunden din ikke løper ut døren, når en annen kunde ankommer.

 

 

Vi streber etter å gi deg de beste, mest komplette tjenestene som er mulige.

 

Hvis du har spørsmål om noen av de ovennevnte retningslinjene, vær så snill å ta kontakt.

 

 

 

 

OPENING HOURS:

BY BOOKING APPOINTMENTS

Monday to Tuesday - 10:00 - 16:00

Wednesday - 10:00 - 18:00

Thursday - 12:00 - 20:00

Friday - 10:00 - 15:00

Saturday opening by agreement only.

ADDRESS:

Vidars gate 4. (Bislett) 0452 Oslo.

 

Phone: 90 60 91 31

Email: post@duke-duchess.no

Copyright @ All Rights Reserved